Udruga Iskra Svjetlosti iz Splita otvara XVI. Festival religiozne drame

Naša župa, Bezgrješnog začeća BDM u Posušju, i ove godine organizira Festival religiozne drame.
Festival počinje u ponedjeljak, 4. ožujka 2024., a predstave se odigravaju u kripti nove crkve.
Festival otvara Udruga Iskra Svjetlosti iz Splita.

S veseljem vam donosimo izvanrednu priliku da budete dio nečeg posebnog! Udruženje Iskra Svjetlosti sa zadovoljstvom predstavlja vam predstavu "7 Darova Duha Svetoga", koja će vas zasigurno osvojiti svojom jedinstvenom porukom i izvedbom.

Ova iznimna predstava nastala je kroz suradnju s članovima naše udruge, osoba s intelektualnim poteškoćama, koje su preuzeli glavne uloge. Kroz živopisan spoj humora i duhovnosti, otkrit ćete značenje sedam Darova Duha Svetoga. Kroz priču koja se razvija u sedam regija Republike Hrvatske, svjedočit ćete susretu različitih pogleda i vrijednosti te načinu na koji Darovi Duha Svetoga pomažu rješavanju konflikata.

Uz podršku talentiranih glumaca te doprinosa pjesnika Ante Nadomira Šutre, koji je osmislio predivne sonete za svaki dar, ova predstava nudi duboke spoznaje kroz smijeh, mudrost i radost. Njezina poruka - da unatoč različitostima, svi mi imamo istu vrijednost i da uz Božju podršku nema granica koje ne možemo prevladati.

Nakon uspješnih izvedbi u različitim gradovima i župama, sada vam nudimo priliku da doživite ovu izvanrednu predstavu i u našoj župi. S nestrpljenjem vas očekujemo na predstavi "7 Darova Duha Svetoga" koja će nas sve zajedno nadahnuti, razveseliti i potaknuti na razmišljanje.

Svi ste pozvani i dobrodošli!

XVI. Festival religiozne drame

2024  Župa Posušje