Proslava 25 godina Frame Posušje

frama 25 god 1Čemu zapravo služe slavlja? Zašto čovjek ima potrebu za njima? Upravo zato što slavljima neke dane u godini činimo posebnima, različitima od svih onih drugih dana, a na neki način možemo reći da ih činimo svojima. Bez objektivnog razloga čovjek osjeća da taj dan pripada njemu. Uzima ga monotoniji tjedna i čini da on postoji samo za njega: “To je moj dan!”

Opširnije...

Majčino selo zahvaljuje

majcino selo 2 1U ponedjeljak, 21. rujna 2020., održana je humanitarna akcija za Majčino selo u Međugorju. Prikupljala se isključivo hrana, te kućne i higijenske potrepštine.
Prikupljeno je šest kamiona hrane, što je iznad očekivanja. Od kada se prikuplja pomoć za Majčino sel, ove godine se prikupilo najviše, zahvaljujući našim župljanima.
Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovoj akciji.

Opširnije...

Humanitarna akcija za Majčino selo

U ponedjeljak, 21. rujna 2020., naša župa organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli luk, mrkva, raštika, ulje, itd... Također, ostale kućne i higijenske potrepštine. Oni koji žele sudjelovati neka to donesu kod garaža uz fontanu.

Opširnije...

SVETA KRIZMA U NAŠOJ ŽUPI

krizma2020 1

 

U subotu, 12. rujna 2020., naša župna zajednica sudjelovala je u slavlju svete potvrde pod misnim slavljem u 10 sati. Sakramentu svete krizme pristupilo je 121 mladih iz naše župe.

Opširnije...

Tečaj priprave za brak

U ponedjeljak, 14. rujna 2020., počinje Tečaj priprave za brak. Tečaj se održava u našem Pastoralnom središtu s početkom u 18.00.

Prijave su na početku Tečaja, tako da nema potrebe dolaziti prije u župni ured.

Ovo je posljednji Tečaj u ovoj godini.

2020  Župa Posušje