Povodom 40. obljetnice Gospinog ukazanja mali dječji zbor „fra Grga Martić“ iz Posušja uveličao Sveto Misno slavlje u Međugorju

izlet 1

U subotu 5. lipnja povodom 40. obljetnice Gospinog ukazanja u Međugorju dječji zbor „fra Grga Martić“ iz Posušja pozvan je da svojim skladnim pjevanjem uveliča Sveto Misno slavlje u Međugorju.

Zbor redovito pjeva na nedjeljnoj Svetoj Misi u našoj župi pa su zbog tog doprinosa ovom prigodom nagrađeni i jednodnevnim izletom. U 13 sati voditeljica s. Marina Ivanković, sviračica Marija Polić i 67 članova dječjeg zbora okupili su se ispred naše crkve te uz molitvu i pjesmu uputili su se prema Međugorju. Prva stanica za odmor bio je vodopad Kravica kod Ljubuškog. Nakon ove prekrasne prirodne ljepote i uživanja uz sladoled nastavili su svoj put prema Međugorju do Brda ukazanja. Radosna srca svoju zahvalu Gospi iskazali su ovdje molitvom i pjesmom „Evo nas pred Tobom Marijo“.

Nakon kraćeg osvježenja i okrijepe zaputili su se prema vanjskom oltaru crkve sv. Jakova u Međugorju gdje su složnim glasom uveličali Sveto Misno slavlje. Ovo je bila njihova zahvala Gospi i dragom Bogu za sve milosti koje im svakodnevno daruju. Po završetku Svete Mise sretni, zahvalni i ispunjeni pozitivnim dojmovima vratili su se svojim domovima.

izlet1

izlet

2024  Župa Posušje