VJENČANJE POSUŠKIH TREĆARA

trecari vjencanjeU crkvi Bezgrešnog začeća BDM u Posušju, dana 02.03. 2019.god. svoj kršćanski brak sklopili su Danijela Petričušić i Antonio Čamber. Danijela i Antonio su zavjetovani članovi trećeg reda. Svoje sudbonosno DA izrekli su pred mnogobrojnom rodbinom i prijateljima kao i prisutnim trećarima – braćom i sestrama koji su bili jedna velika molitvena potpora mladencima. 

Mladence je vjenčao naš dragi mladi fratar Ivan Penavić uz nazočnost duhovnog asistenta posuških trećara fra Marka Dragićevića. Bilo je to jedno posebno slavlje, vjenčanje na kojem je Gospodin bio najuzvišeniji gost. Kojeg li blagoslova za njihov budući zajednički život!

Fra Ivan im se obratio sa željom da budu svjetionik izgubljenim obiteljima, dezorijentiranim obiteljima koje su se udaljile od Gospodina, da se međusobno ljube ljubavlju kojom nas Gospodin ljubi te da im Sveta Misa bude najljepša čestitka za njihov brak.

Bogu hvala za naše mlade koji znaju na počecima svoga života birati najuzvišeniji put – put svetosti. Što reći nego da je obaveza svih trećara i svih roditelja da mole za svoju djecu kako bi odabrali put koji će ih odvesti u Božju blizinu.

Marina Bakula (doministra FSR-a)

2024  Župa Posušje